Oerlikon Leybold Vacuum megoldásai vékonyréteg technológiai alkalmazásokhoz

2016.02.01. 17:51

2016 Január- Az Oerlikon Leybold Vacuum bemutatja legújabb vákuumszivattyú-rendszereit és az ehhez tartozó kiegészítőket, amelyek kifejezetten vékonyréteg technológiai alkalmazásokra lettek kifejlesztve. A 2016 januárban megrendezett Semicon konferencián DRYVAC SYSTEMS új, innovatív termékcsalád került bemutatásra. Az OLV célja a legmagasabb szállítási teljesítmény nyújtása alacsony fenntartási költések mellett, amit kiemelkedően hatékony szivattyú kialakítással és energiahatékony megoldásokkal valósítottak meg.

Az Oerlikon Leybold Vacuum a rétegtechnológiai alkalmazások vákuumtechnikai megoldásinak úttörője. A cég szakértelme és tapasztalata segítségével olyan termékeket biztosít, amelyek technikai paraméterei és támogatási hálózata megfelel a változó piaci igényeknek.

A cég fejlesztéseinek eredménye olyan eszközökből álló termékcsalád, amely magas-szintű technológiai megvalósításokat és nagy megbízhatóságot garantál. A kompakt, fejlett szivattyú állomások nagyvákuum boosterek, száraz szivattyúk és a hozzájuk tartozó vezérlésből állnak.

A száraz csavarszivattyú és ROOTS szivattyúkból álló állomás optimális, tiszta környezetet biztosít vékonyrétegek leválasztásához, kategóriájában leggyorsabb leszívási idő és legmagasabb szívási sebesség mellett. A szivattyú állomások standard csatlakozásokkal felhasználóbarát, egyszerű telepítést és karbantartást nyújtanak.