Inficon HLD 5000 hűtőközeg szivárgáskereső műszer

2012.06.14. 14:30

 

Vége a fals riasztásoknak, és a magas fenntartási költségeknek

A HLD 5000 szivárgáskereső műszer hűtéstechnikai felhasználása során biztosítható az előállított termékek folyamatos és kiemelkedő szintű minősége, illetve a garanciális költségek alacsonyan tartása.

A HLD 5000 eszköz speciális újszerű méréstechnológiájának köszönhetően a szivárgások helyének és nagyságának detektálása gyorsabban, és nagyobb biztonsággal kivitelezhető, illetve jelentősen csökkent a fals szivárgások érzékelésének valószínűsége.

Az új technológiával készült Infra Szenzor élettartama tényleges mértékü növekedést garantál.

A szenzor kettős gáz bevezetésének köszönhetően a környezetben lévő mérés szempontjából zavaró gázok nem okoznak mérési bizonytalanságot. Nem csak a megnövelt szenzor élettartam, hanem a berendezés mechanikai és elektronikai részegységeinek együttes megbízhatósága biztosítja a fenntartási költségek alacsony szinten történő tartását.

Különböző hűtőgázokra különböző specifikált mintavételi szondák rendelhetők, illetve az új Smart fejjel ellátott szonda segítségével öt különböző a gyártó által előreprogramozott hűtőgáz szivárgásvizsgálatára alkalmas a készülék.

Fontosabb tulajdonságok:

Kapcsolódó dokumentumok: