Menü Bezárás

AGRAMKOW

A cég iparban szerzett szakértelme, minőségi technológiája és vevőknek nyújtott támogatása biztosítja a felhasználók számára az AGRAMKOW termékek gondtalan használatát és a gyártósori hatékonyság növelését. AGRAMKOW segítségével növelheti a versenyképességét, a cég támogatásával, gyártósori berendezéseivel. Ezek a berendezések akár teljesen egyedi, személyre szabott igényeket elégítenek ki.

Az AGRAMKOW név az évek során jelentős hírnévre tett szert a háztartási- és ipari készülékgyártás valamint a hűtéstechnikai berendezések gyártása területén. Innovatív megoldásai növelik a gyártósori teljesítményt és minőséget, a költségek csökkentése mellett.

A fent említett pozitívumokra az egyik legjobb példa az AGRAMKOW PLIS gyártósori információs rendszer. A PLIS egy egyedi döntés támogató technológia, ami egy olyan eszköz a menedzserek kezében, amely segítségével átláthatják a gyártósori folyamatokat, csökkenthetik a hibás termékek számát, növelhetik a gyár kapacitását és mindezek mellett láthatják a PLIS-be fektetett pénz megtérülését egy éven belül.

Az AGRAMKOW iparban szerzett tapasztalata segítségével, mindig nagy szakértelemmel áll a technológia fejlesztésekhez, legyen szó egy önálló töltőgépről vagy egy teljesen gyártósorba integrált megoldásról.