Menü Bezárás

Leybold energiahatékony diffúziós vákuumszivattyúk

Vákuumszivattyúk energiahatékonysága egyre fontosabb tényező rendszerek tervezésekor. A kölni székhelyű Leybold Vacuum az elmúlt években nagy figyelmet fektetett új szivattyúk fejlesztésekor az energiafelvétel csökkentésére.

Diffúziós szivattyúk mozgó alkatrész nélkül olajgőz segítségével távolítják el a gázmulekulákat a szívott térből. Alacsony karbantartási igényük és kiemelkedő megbízhatóságuk miatt az iparban széles körben használják nagyvákuumrendszerek működtetésére.

Vákuumtechnika egyik legelismertebb beszállítója, az innovatív szemléletéről híres Leybold vákuum a modern fogyasztási igényeket látva fejlesztette DIP és DIJ diffúziós vákuumszivattyúit. A termékcsaládok széleskörű kiegészítőket és opciókat kínálnak, amivel elérhetővé válnak legtöbb 10E-2, 10E-3 mbar nyomású vákuumrendszerek fejlesztésére.

Kimelkedő német mérnöki munka eredménye 30%-os energiafelvétel csökkenés, karbantartás egyszerűsítése, integrálhatóság mövelése, ugyanakkora nyomás mellett.

Az újratervezett szigetelés és fűtőelem kisebb vákuumrendszerek esetén is jelentős üzemeltetési költség csökkenést érhet el ipari és kutatási partnereink számára.