Menü Bezárás

Sikertörténetek

Ipari Vákuum

Kitűnő CVS értékesítési siker Malajziában az Utility Vacuum (UTV) alkalmazásban

SEA kollégáink a közelmúltban ismételt megrendelést nyertek a VACUBE VQ1250i-re az elektronikus rendszerek globális gyártója címen. Szivattyúink leváltják az elavult versenytársak központi vákuumrendszerben használt forgólapátos szivattyúk háttérgépének ellátását. A VACUBE tökéletesen illeszkedik a végfelhasználó karbantartási- és energiamegtakarítás követelményeinek, illetve a megrendelést a helyi forgalmazóval való nagyszerű együttműködésnek köszönhetően sikerült biztosítani.

A projekt technikai részletei itt találhatók:

CVS for pick and Place – Sales success in Malaysia.pptx

Siker Kínában a SOGEVAC SV 100 B-vel a lítium-ion akkumulátorok piacán

A Leybold China megrendelést nyert a Li-ion akkumulátorok piacán és az alkalmazás az anódporos anyagok szárítására és színterezésére irányul. A szállítási terjedelem jelenleg 106 darab SOGEVAC SV100B készlet, a jövőben növekvő kereslet mellett.

A Leybold melletti döntést a megfelelő terméktervezés és az ügyfél tökéletes támogatása váltotta ki az üzletfejlesztési részlegtől és az alkalmazási csapattól.

Szerencsére megtaláltuk a megfelelő időpontot a beavatkozásra, hiszen nyitva volt az ügyféligénylő ablak és teljesítettük az igényeiket. Ez a sikeres üzlet, valamint a BLM/RAM és ROM osztály segítése hozott bennünket abba a helyzetbe, hogy 2022 elején újabb megrendeléshez juthattunk.