Menü Bezárás

Sikertörténetek

Ipari Alkalmazások

Nagy rendelés 100 db Neo D 16 szivattyúra a Jeet Technovision-tól

A Leybold India nagy megrendelést nyert el 100x Neo D16 szivattyúkra egy új ügyféltől, aki szintetikus gyémántgyártással foglalkozik CVD-eljárással. A folyamatkövetelményeket elemezve arra a következtetésre jutottunk, hogy a Neo D16 egyedülálló tulajdonságai miatt tökéletes szivattyú erre az alkalmazásra.

Sikerült távol tartani a versenyt, azáltal, hogy következetesen követtük ezt a célügyfelet az elmúlt 1 évben.

Összetett piac: VACCINE & DRY VAC megrendelések az Enercon Wind Energy cégtől

Az Enercon ismét bizalmat adott a Leybold szivattyúinak az új indiai üzemükben. A megkeresést a Leybold Germany csapatunk tavaly megosztotta indiai kollégáival, de a projekt a járvány miatt késett. Hosszas mérlegelés után az Enercon India véglegesítette a 3x VACUBE VQ 400i + 1 DRYVAC DV 200 megrendelését tartozékokkal együtt.

Ezeket a szivattyúkat egy vákuumgyűrű részeként fogják használni, hogy vákuumot szállítsanak a fő gyártótérbe. A vákuum a rotorlapát folyamata során szükséges. A rotorlapátok kompozit anyagokból készülnek. A vákuum segítségével ezek szerkezetgyengítő gázzárványok nélkül állíthatók elő.

R&D Alkalmazás

A Leybold megnyer egy nagy pályázatot egy nagy német kutatóintézettől

Leander Schulz nagyszerű munkájának köszönhetően Leyboldnak sikerült megnyernie az első nagyobb pályázatot egy nagy németországi kutatóintézettel közösen indított projektből. A pályázat tárgya több, mint 100 IONIVAC forrókatódos IE 514 mérőeszköz volt, amelyeket a következő 12 hónapban kellett leszállítani. Figyelembe véve az elmúlt néhány évben felépített nagyszerű kapcsolatot, ezen a pályázaton még az egyik versenytársunk, az Inficont is sikerült legyőznünk. Ez jó alapokra helyez bennünket a következő pályázati körben, beleértve a vezérlőkre vonatkozót, majd a 2022-ben kiírt vákuumszivattyúk tenderét.

Szerviz

Nagyszerű szervizsiker a Leybold Italia számára

A Leybold Italia körülbelül 40 szivattyúra kötött 1,5 éves karbantartási szerződést, amely a lejáratkor automatikusan megújul a Brembo S.p.a. Stezzanóban (Bergamo). A Brembo világelső az autók, motorkerékpárok és ipari járművek fékrendszereinek és alkatrészeinek tervezésében, fejlszetésében és gyártásában, az eredeti felszerelések piacán, a pótalkatrészek és a versenyzés számára.

Hosszú távú partnerség ápolása

Az OEM-ügyfelünkkel, az Oerlikon Balzers Coating-el (OBC) kötött globális szervizmegállapodás meghosszabbításra került a két fél sokéves jó együttműködése után. Az Oerlikon Blazers a világ egyik vezető beszállítója a felületi technológiák terén, amelyek jeéentősen javítják a prezíciós alkatrészek, valamint a fém- és műanyagfeldolgozó iparban használt szerszámok teljesítményét és tartósságát. Jelenleg kölcsönösen elfogadott szervizintervallumokat határoztunk meg a mechanikus és mágneses turbomolekulár szivattyúkhoz. Ez egy elmozdulás az ad hoc szolgáltatásról a megelőző karbantartásra. A bevonatrendszerek mostantól automatikusan figyelmeztetik a kezelőket a karbantartás esedékességére, és így biztosítják a gyártás folytatását. A tartalék szivatyúkat minden Leybold Entitás rendelkezésre bocsátja e megállapodás részeként. Ez segít a helyi végfelhasználók támogatásában, és elkerüli a termelési leállásokat. A megállapodás tiszteletben tartja az egymás amerikai, kínai és japán leányvállalatai között helyi megállapodások szükségességét is. Nagy köszönet az Oerlikon Balzers Coating technológiai csapatának és a Leybold Application támogatási csapatának. Segítettek nekünk meghatározni a legjobb szolgáltatási koncepciót egy hosszú távú partnerséghez.

Termék információ

Ipari vákuumtermékek

Övcsere NOVADRY és VARODRY számára

A NOVADRY és VARODRY szivattyúink szükséges szíjcseréjére vonatkozó tudatosság növelése érdekében az információkat és a szükséges cikkszámokat az értékesítési szövegekhez is hozzáadtuk. Tehát minden ajánlatnál és megrendelésnél le van írva a szükségesség és feltüntetik a cikkszámokat. Ezenkívül ne felejtsen el minden NOVADRY és VARODRY ajánlathoz övcserekészletet kínálni.

Tudományos vákuumtermékek

Az új TURBOLAB Core szivattyútelep elindítása

Október 18-án Leybold végül elindította a TURBOLAB család tagját: a TURBOLAB Core-t. Ez a DIVAC 1.4 membránszivattyútés TURBOVAC 90 i-t vagy TURBOVAC 250 i-t kombináló termék és termékcsalád prémium modelljeinek költséghatékony és egyszerű alternatívája. A TURBOLAB Core különböző karimaméreteket kínál: DN 40, DN 60 ISO-K és DN63 CF-től DN 100 ISO-K és DN 100 CF-ig, és eléri a 250 l/s szivattyúzási sebességet.

További információkért kérjük, tekintse meg a prospektust.

IE414/514 kapacitásproblémák

Az IE414/514 beszállítójánál tapasztalható kapacitásproblémák miatt nem valószínű, hogy 2022 márciusa előtt tudunk új rendeléseket (a 10.24. után beérkezett rendeléseket) kiszállítani ezekre az alkatrészekre. Együttműködünk a beszállítóval a kapacitás növelésén, de szerettük volna naprakész információkkal szolgálni az ellátási láncról, és ezáltal jobban kezelni az ügyfelek elvárásait. Az új rendelések átfutási idejében elért esetleges fejlesztéseket itt tesszük közzé.

Ezt az elemet túlnyomórészt nagy energiájú fizika/K+F/R&D alkalmazásokban használják, ezért kérjük, vegye ezt szem előtt, ha a következő 4-5 hónapban az IE414/514-et kínálja ügyfeleinknek.