Menü Bezárás

Újdonság!

Termék Információk

AZ ÚJ NOVADRY TERMÉKCSALÁD BEVEZETÉSE

2019. május 3-án, a Leybold be fogja mutatni a NOVADRY-t, a száraz  csavaros vákuumszivattyúk új típusát.. Ez a 100%-os olajmentes vákuumszivattyú kifejezetten az élelmiszer & csomagolástechnikai ipar számára  számára készült , mely forradalmasítja ezt a piacot. Az élelmiszer-higiéniai elvek szerint, az élelmiszer-biztonság érdekében tervezett száraz szivattyú kifejlesztésével, a Leybold a NOVADRY vákuumszivattyúval referenciaérték lett. Az IFFA vásáron, május 3-9-ig Frankfurtban, a NOVADRY bemutatásra került. Négy különböző vákuumszivattyú méretet foglal magába (ND 65 – 100 – 160 – 200). A szivattyúcsalád készen áll a megrendelésekre miután elindult ez az esemény.

Olyan anyagok, mint az értékesítési brosúra, bemutatók, telepítési rajzok, felhasználási lehetőségek és mások elérhetők:
Ide kattintva!

Szivárgás érzékelők

SZEMÉLYRE SZABOTT PHOENIX KOCSI

Az új PHOENIX kocsi lehetővé teszi speciális előre összeszerelt szivárgásérzékelő kocsik építését. A szivárgásérzékelő változatai különböző kombinációi, vákuumszivattyúk és tartozékok, mint a részleges áramlási rendszer, kombinálható, hogy tökéletesen megfeleljen az ügyfél igényeinek. Az alkalmazástól vagy eljárástól függően, a nagy olajkenésű, vagy száraz elővákuum szivattyúk  kombinációja lehetséges, indulásra kész. Ezeket a kocsikat egy darabszámtól  rendelheti és teljesen összeszerelhető az összes kiegészítővel. Az ügyfeleinknek csak kicsomagolnia kell és azonnal elkezdheti a tesztelést.

___

Lovics, Ádám

KON-TRADE+ KFT.


2040 Budaörs, Gyár u. 2.
2058 Budaörs, Pf. 150
Tel:      +36-23-503-880
Fax:     +36-23-503-896
Mobil:  +36-30-931-2679
E-mail: info@kon-trade.hu
Web:    www.kon-trade.hu