Menü Bezárás

TURBOLAB Software Tools

Vacuum System Management

Vezérés, monitorozás és beállítás Webserver-en, DataViewer-en keresztül

Az adatmenedzsment kihívást jelentő feladat, amely nagy szerepet tölt be kutatás fejlesztés területén. A TURBOLAB rendszerekhez elérhető új szoftveres eszközök egyszerűbbé teszik a rendszerek beállítását, monitorozását, működését, vezérlését. A TURBOLAB szoftvereivel az asztal mellől vezérelheti vákuumrendszerét.

Az összes fontos paraméter és környezeti érték rögzítésre kerül egy belső memóriában, előre meghatározott időközönként. A TURBOLAB programja egyszerű könnyen kezelhető felhasználói felületet biztosít.

A beépített TURBOLAB Webszerver távoli hozzáférést biztosít az eszközhöz, így akár mobil készüléken keresztül is vezérelhető, monitorozható a rendszer. A monitorozott értékek automatikusan a TURBOLAB memóriájában mentésre kerülnek, amelyeket a Webszerveren keresztül is elérhetünk.

A TURBOLAB PC alapú szoftvere a Data Viewer, kiértékeli a mentett adatokat, valamint valós idejű megfigyelést tesz lehetővé akár több eszközhöz csatlakozva.

Az ingyenesen letölthető CMS Widget PC program szintén akár több TURBOLAB kulcsfontosságú paramétereinek megfigyelésére képes.