Menü Bezárás

Új Héliumos Szivárgásvizsgáló termékcsalád

15 évvel az első Leybold Phoenix piacra kerülése után idén megkezdjük a Phoenix 4 új generáció értékesítését. Az új modellek kutatás fejlesztés és ipari alkalmazások használatára lettek tervezve. Az ultra-magas vákuum tömörségi vizsgálatokra is alkalmas berendezések hosszú évek óta állnak partnereink rendelkezésére. Többek között Phoenix szivárgásvizsgálók teljesítenek szolgálatot a CERN Hyperloop vákuumrendszerben, illetve jelentős számú félvezetőgyárakban.

Funkcionalitás:

Az új, negyedik generációs Phoenix szivárgásvizsgáló válaszideje, megbízhatósága és hélium érzékelése kiemelkedő versenytársaihoz képest. A fejlesztés során Leybold mérnökei szintén nagy hangsúlyt fektettek az egyszerű használhatóságra, például a szűrők cseréje már a külső burkolat eltávolítása nélkül megoldható.

AAz új modellek három különböző szivattyúrendszerrel választhatóak, a külnböző alkalmazások számára: Phoenix Vario, Phoenix Quadro, Phoenix Magno.

Kezelés:

Az új színes érintőképernyő segítségével még egyszerűbbé vált a Phoenix modellek használata. Beépített webszervernek köszönhetően bármilyen internetes mobil eszközzel működtethető. Egyszerű intuitív menürendszer jelentősen megkönnyíti a munkát az új éritőképernyőn.

Újdonságok:

A Phoenix 4 az előd L300i bizonyítottan megbízható funkciói mellett új bővített funkciókkal endelkezik, amik közül az új csatlakozási lehetőségek a legkiemelkedőbb. Az új interfészek segítik a szivárgásvizsgáló rendszerbe integrálását, valamint adatgyűjtést és kommunikációt.